top of page

Halloj!

Det är jag som är Beata Worbin. 29-åring från schlätta. Frilansande designer som vill vrida på alla situationer och ställer mig ofta frågan ”vad har jag/vi missat?” I en grupp är jag den som organiserar arbetet och jag fungerar väldigt bra under press, samt att hantera människor runt mig som är stressade. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Lite mer om mig

F58AD327-F81F-4053-80BD-CE042C9A0873_1_105_c.jpeg

Jag är en frilansande digital/motion designer. Jag hjälper dig med allt från: 

 

🎨 Kreativ grafisk design: Från logotyper, varumärkesprofilering och marknadsföringsmaterial till grafik och illustrationer i både stilla och rörlig form för sociala medier. Jag skapar visuellt intressanta designarbeten som matchar din varumärkesidentitet och dina mål.

🌐 Engagerande digitalt innehåll: Jag skapar fängslande digitalt content, inklusive webbgrafik, banners med mera, för att förstärka din online-närvaro och fånga din målgrupps uppmärksamhet.

💡 Samarbetande tillvägagångssätt: Jag tror på kraften i samarbetet och jag engagerar mig i dina unika behov och mål. Tillsammans kommer vi att förverkliga dina idéer och skapa betydelsefulla designarbeten som lämnar ett varaktigt intryck.

📈 Resultatdriven strategi: Mina designarbeten är inte bara estetiskt tilltalande, de är strategiskt utformade för att ge resultat. Med effektiv kommunikation hjälper jag dig att nå dina företagsmål.

Oavsett om ni är ett start-up företag som vill etablera ett starkt varumärke eller ett etablerat företag i behov av en fräsch och innovativ designansats finns jag här för att hjälpa dig genom hela processen.

 

Jag har nyligen avslutat min utbildning på Digital Content Designer-programmet på medieinstitutet. Jag gjorde min sista praktik på Morot kommunikation och design där jag fick utvecklas inom allt från branding till animering, logotyper till stop motion och UX. Programmet har verkligen ändrat min syn på design, reklam och marknadsföring i allmänhet. Utbildningen är bred och det älskar jag.

Jag gjorde min första praktikperiod på Nowadays Film som en del av ett litet team med mycket ansvar i rollen. Jag fortsatte efter min praktik att arbeta samtidigt som studierna. Som namnet avslöjar innefattar jobbet mycket film. Jag har främst suttit med efter produktion och skapat animeringar i After Effects, klippt och colorgradat i Premier Pro. Jag har också skapat direktreklam-utskick, illustrationer, webblayout och affischer. Jag älskar att vara på en arbetsplats med mycket frihet där jag får ta del av hela processen och på så sätt får ta stort ansvar. 

Jag har hunnit med en del under mina 29 år i livet - jag listar några nedan så kan jag berätta mer ingående när vi möts!

- Jag har en kandidat i kulturvetenskap som gett mig djupare perspektiv i mänskligt beteenden, tillgänglighet och normer. 

- Jag har också studerat grön gestaltning i stadsmiljö, praktisk introduktion till design och digitala verktyg för visuell     kommunikation på HDK (högskolan för design och konsthantverk).

- Det fick även bli ett år av konststudier på Mullsjö folkhögskola och ett år musikstudier på Bergslagens folkhögskola i Norberg. 

- Jag har studerat afrosång på musikhögskolan i Göteborg. 

- Jag har jobbat många år inom hotell och stått i reception dag och nattid. 

- Jag har hyrt ut lägenheter till studenter på SGS Studentbostäder. 

- Jag har jobbat som administratör inom statlig myndighet, tull & elbolag. 

Ja som ni förstår finns det en del att hämta i erfarenhetsryggsäcken. Mycket användbart i designprocessen!

Kontakt

Vi hörs av vettja!

073 - 06 59 797

bottom of page